Rpg Real
 
AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 Sorry, I'm a bad boy .

In jos 
AutorMesaj
Kim Jung Park

avatar

Mesaje : 24
Data de inscriere : 01/03/2012

MesajSubiect: Sorry, I'm a bad boy .   Vin Mar 02, 2012 7:57 am

Se plictiseşte . Punct . Nici el nu ştie cum să îşi umple cele douăzeci şi patru de ore libere dintr - un weekend . Să zicem că noaptea se duce într - un club . Dar cât este încăa cel soare enervant de cald pe cer ? Nu poţi face nimic , evident . Se gândi , cumva , să iasă afară . De ce ? Nici el nu ştie exact , dar a ieşit că , vezi domane , cineva trebuie să iasă la amiază în plin soare ca să îşi coacă creierii singur . Zâmbeşte , aşezând mai bine pe el tricoul şi scuturându - şi blugii albi - cenuşii pe care îi poartă . Se încalţă cu o pereche de Shoes , doar ca să se descalţe şi să îşi ia tenişii . Se caută prin buzunare de ţigări , telefon , chei de la casă . Le are pe toate . Deschde iPod - ul pe care îl are veşni cu el şi îşi pune Hello de la SHINee . Nu ştie de ce simte nevoia să asculte acestă melodie exact acum . Dar are nevoia neapărată să o asculte . Iese din cămin şi priveşte spre cerul enervant de senin apoi către grădina iritant de verde , colorată cu pete de flori . Se aşează pe cea mai ascunsă bancă , sub cea ami groasă umbră , aprinzându - şi o ţigară . Liniştea din jurul lui nu îl deranjează . Nici măcar nu o aude . Surâde , luând în plămâni un fum nociv .

_________________
Oh baby tell me why you act so strange
but tonight I don’t need a damn explain
But I already knew everything
I don't even need that guy who's with you either
Please go away- it's fine
Take the remaining happiness and piss off
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Rebekah de Valois.

avatar

Mesaje : 30
Data de inscriere : 01/03/2012

MesajSubiect: Re: Sorry, I'm a bad boy .   Vin Mar 02, 2012 8:39 am

    Trase aer în piept şi termină de făcut acel desen pe care-l începuse din lipsă de ocupaţie. Închise ochii, căci o usturau şi-şi puse ochelarii jos. Se ridică de pe scaun, amorţită şi îşi întinse trupul cât putu de mult, auzind fiecare încheietură cum trosneşte şi oftă adânc, apoi se întinse după telefonul ei. Se uită la ceas, mărind ochii şi-şi umflă obrajii. Se îndreptă spre baie, simţind nevoia de aş face un duş şi scăpă de hainele ce le purta din mers. Întră în cabina de duş şi dădu drumul la apă, relaxându-se imediat. Ieşi după câteva minute bune şi îşi şterse trupul, luându-şi pe ea un tricou alb, ceva mai larg şi o pereche de blugi scurţi. Îşi lăsă părul pe spate şi apoi după ce se asigură că-şi ia telefonul şi nu uită ceva, ieşi din cameră, coborând scările rapid. Avea chef să se distreze, să facă ceva, orice doar să nu mai stea degeaba. Desenul îi ocupase cam jumătate din zi, dar în rest, nu mai avea ce face. Îşi trecu limba peste buze, umezindu-le şi ieşi afară, simţind aerul proaspăt. Zâmbi finuţ, îndreptându-şi paşii micuţi spre grădină. Trase aer în piept, răsfăţându-se cu ameţitorul miros al trandaforilor de pretutindeni. Începu să se joace cu pandantivul de la gât, zgâriindu-l cu unghiile şi privi în jur, printre gene, când simţi prezenţa unui alt demon. Nu ştia ce de, dar spera să fie el. Închise ochii, oftând uşor, ca pentru ea, apoi îşi văzu de drum.


Spoiler:
 

_________________
Merci pour le venin!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Kim Jung Park

avatar

Mesaje : 24
Data de inscriere : 01/03/2012

MesajSubiect: Re: Sorry, I'm a bad boy .   Vin Mar 02, 2012 10:10 am

aLtcineva. Ridică ochii din ecranul telefonului pe care îl butnonase fără încetare de când ieşise afară. Nu a vorbit cu nimeni special, trimisese în colo şi în coace câteva mesaje , la care i - au răspuns doar vreo doi din zece . Se uită în jur , în sepranţa că îi va vedea conturul corpului undeva aproape. Zâmbeşte văzând - o mergând atât de relaxată . Dacă ar putea fi şi el aşa preţ de o secundă totul ar fi bine . Se aşează mai la umbră, ascunzându - şi chipul în umbra răcăroasă a stejarului sub care stă . Priveşte ecranul . A primit un mesaj . Nu îi va răspunde . Va sta pur şi simplu , acolo , prefăcându - se că nu este de fapt , aici şi o va privi de la distanţă . I - ar place la nebunie să vorbească cu ea , dar nu are nimic interesant de spus . De fapt, nu are nimic de spus . Ar putea la fel de bine să fie o piatră . Surâdel la acest gând aranjându - şi două şuviţe de păr .

_________________
Oh baby tell me why you act so strange
but tonight I don’t need a damn explain
But I already knew everything
I don't even need that guy who's with you either
Please go away- it's fine
Take the remaining happiness and piss off
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Sorry, I'm a bad boy .   

Sus In jos
 
Sorry, I'm a bad boy .
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
One level higher :: Regatul ingerilor si al demonilor :: Gradina-
Mergi direct la: